Een huis verkoopt sneller met

HUIS IN BEELD

Veel makelaars gebruiken dezelfde videotechnieken om een huis in beeld te brengen. Camera of telefoon op een stabilizer en een rondje door het huis lopen. Dit is een simpele en effectieve manier om kijkers te interesseren. Maar door de juiste sfeer te creëeren in de video kun je het verschil maken tussen een bezoeker en een daadwerkelijke bezichtiging.

Video loont

MEER BEZICHTIGINGEN

Een video betaalt zich moeiteloos terug in het aantal bezichtigingen. Video heeft een aantrekkend vermogen. Je drukt op play en laat de beelden het werk doen. Door middel van de juiste beelden en passende muziek kun je de sfeer creëeren die hoort bij de woning, waardoor je bezoekers sneller kunt overtuigen om het huis te komen bezichtigen. En dat is natuurlijk wat je wilt!

50

MEER BEZOEKERS

Uit onderzoek en ervaring van Funda en makelaars blijkt dat een object op Funda met een verkoopvideo maar liefst 50% meer bezoekers trekt dan objecten zonder video. Het werkt dus!

WAT KUNT U VERWACHTEN?

Sfeer. U beschrijft hem, ik creëer hem.

Overzicht

Een eenvoudige video waardoor de kijker ‘aan de hand’ wordt meegenomen door het huis. Startend bij de voordeur, al lopend door het huis, waar we wat langer stilstaan bij de unieke elementen.

Sfeervol

Een video á la woonprogramma’s op TV. Je creëert een sfeer waardoor je een bepaald gevoel over kunt brengen bij de kijker. Je licht vooral de unieke elementen van het huis uit, eventueel met eenvoudige teksten in beeld om het verhaal te vertellen.

Storytelling

U bent als makelaar in beeld en vertelt het verhaal over de woning. In de vorm van een presentatie voor de camera leidt u de kijker rond en vertelt alle hoogtepunten van de woning. Met humor, sfeer en muziek creëeren we samen de overtuiging.

WAT KOST DAT?

Maak een keuze en we gaan aan de gang!

Optie 1

Overzicht

Ik neem de kijker ‘aan de hand’ mee via een cinematische tour door het huis.

€ 149

Optie 2

Sfeervol

Net als de woonprogramma’s op TV breng ik het huis sfeervol in beeld om het gevoel op de kijker over te brengen.

€ 199,-

Optie 3

Storytelling

U bent de host van uw eigen show. U verkoopt het huis rechtstreeks aan de kijker en leidt ze rond door het huis van hun dromen.

€ 249,-

Contact

Wilt u uw verkoop een boost geven met kwalitatief goede video’s? Neem dan snel contact op, zodat we in een vrijblijvend gesprek alle wensen en mogelijkheden op tafel kunnen leggen.

[contact-form-7 id=”1756″]