Vragen?

Natuurlijk heb je vragen, anders kwam je niet op deze pagina terecht.

Staat jouw vraag er niet tussen? Dan is hij nog niet zo vaak gesteld en geef ik je graag persoonlijk antwoord!

Bart Lijdsman
bart@framingcreative.nl
06 28 233 546

Jazeker! In bijna alle gevallen kan ik in mijn eentje alles doen. Vraagt de situatie om meerdere personen, bijvoorbeeld een extra cameraman, geluidstechnicus of regisseur? Dan huur ik deze extern in.

Al het ruwe materiaal wat gefilmd is bewaar ik maximaal een jaar vanaf de datum van oplevering. Samen met de bibliotheek waar al het gemonteerde werk in staat. Wil je aan een bestaande video iets aan laten passen, dan kan dit dus nog een jaar na oplevering. Na dit jaar moeten er nieuwe opnames gemaakt worden.

Ja. Ik maak gebruik van een grote muziekbibliotheek met zogeheten ‘productiemuziek’. Dat is muziek die speciaal voor o.a. video’s wordt gemaakt. Deze bibliotheek is echter niet gratis (sterker nog, deze is vrij duur), vandaar dat je een klein bedrag betaalt voor de muziek die ik in de video’s gebruik.

Als dit mogelijk is, dan doe ik dat. Je krijgt de ondertiteling in een los ondertitelbestand (.srt). Als je wil kan ik de ondertiteling ook in de video ‘branden’. De video kan dan alleen met ondertiteling bekeken worden.